top of page

Samen hebben wij, Michelle en Lauk Barazanchy, de praktijk op 1 april 2021 opgericht. Samen met ons professionele team zullen wij uw bezoek zo prettig mogelijk maken. De zorg voor uw mondgezondheid en de persoonlijke aandacht van het team staan hierbij centraal. Wij zijn beiden afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in diverse praktijken zijn wij op zoek gegaan naar een vaste plek, die we hier in Bemmel hebben gevonden. Met veel enthousiasme zullen wij hier aan de slag gaan om uw mond gezond te houden. Wij kijken er naar uit om u als patiënt te mogen verwelkomen!

michelle van de voort.png

Michelle Barazanchy - Van de Voort
Tandarts-praktijkhouder |  BIG 29918548002

In juni 2014 is Michelle afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft zij zich toegelegd op complex Kroon- en Brugwerk (op implantaten) en complexe wortelkanaalbehandelingen. Na de studie heeft zij zich verder gespecialiseerd in de uitneembare gebitsprotheses (op implantaten), kleine mondchirurgische ingrepen en de reconstructieve/restauratieve tandheelkunde. Naast de specialisaties heeft ze zich verdiept in de praktijkvoering en heeft ze affiniteit met het behandelen van kinderen.

Michelle is werkzaam in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag.

Michelle Van de Voort
lauk barazanchy.png

In juni 2014 is Lauk afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft hij zich toegelegd op complex Kroon- en Brugwerk (op implantaten) en complexe wortelkanaalbehandelingen. Na de studie heeft hij zich verder gespecialiseerd in complexe wortelkanaalbehandelingen, implantologie en esthetische tandheelkunde.

Lauk is werkzaam in de praktijk op dinsdag en donderdag en vrijdag.

Lauk Barazanchy

Renée Drost
Mondhygiënist

Renée is onze mondhygiënist en sinds 2016 werkzaam in de praktijk. Bij haar kun je terecht voor alle tandvlees- en tandsteen- behandelingen. Sinds 2020 woont ze met haar gezin in Bemmel en komt ze op de fiets naar het werk. Ze is belangstellend en behulpzaam. Samen werken naar een gezonde mond, in een ontspannen sfeer, is haar doel. Renée is werkzaam op de maandag, woensdag en vrijdag.

Renee Dorst

Katja de Wit
Mondhygiënist

Katja heeft in het verleden meerdere malen tijdelijk gewerkt in de praktijk om verschillende verloven op te vangen. Omdat dit vanuit alle kanten zo goed is bevallen maakt ze nu een vast onderdeel uit van ons team. Katja is binnen onze praktijk werkzaam op de donderdagen en één keer in de 4 weken op de maandag. 

Nicole Wilderom

Laura van Setten
Preventieassistente

Laura is een assistente die sfeer maakt in de behandelkamer. Ze stelt iedereen gerust en is heel zorgzaam. Op dinsdag en woensdag behandeld ze zelfstandig patiënten als preventie-assistent en is daarbij onmisbaar in ons team om uw mond gezond te houden. De woorden 'voorkomen is beter dan genezen' staan bij haar centraal. Zo begeleidt zij ook kinderen vanaf jonge leeftijd om goede poetsgewoontes aan te leren. Laura is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Pamela Hotter

Carolien Hoogveld
Tandarts-/balieassistente

Carolien is een vast en vertrouwd gezicht in de praktijk. Ze is onze rots in de branding en assisteert voornamelijk bij de tandartsen. Ze is erg betrokken en behulpzaam bij alle soorten behandelingen. Samen met haar man en gezin heeft ze ook nog eens een fruitteeltbedrijf in Elst, vanuit waar ze ons van de nodige vitamines voorziet.

Carolien Hoogveld

Stagaire
Tandartsassistente

Door het jaar heen is het mogelijk dat studenten van de tandartsassistenteopleiding stage lopen binnen de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de studenten.

Gwendy Knops
bottom of page