Samen hebben wij, Michelle Van de Voort en Lauk Barazanchy, de praktijk op 1 april 2021 opgericht. Samen met ons professionele team zullen wij uw bezoek zo prettig mogelijk maken. De zorg voor uw mondgezondheid en de persoonlijke aandacht van het team staan hierbij centraal. Wij zijn beiden afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in diverse praktijken zijn wij op zoek gegaan naar een vaste plek, die we hier in Bemmel hebben gevonden. Met veel enthousiasme zullen wij hier aan de slag gaan om uw mond gezond te houden. Wij kijken er naar uit om u als patiënt te mogen verwelkomen!

michelle van de voort.png

Michelle Van de Voort
Tandarts-praktijkhouder |  BIG 29918548002

In juni 2014 is Michelle afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft zij zich toegelegd op complex Kroon- en Brugwerk (op implantaten) en complexe wortelkanaalbehandelingen. Na de studie heeft zij zich verder gespecialiseerd in de uitneembare gebitsprotheses (op implantaten), kleine mondchirurgische ingrepen en de reconstructieve/restauratieve tandheelkunde. Naast de specialisaties heeft ze zich verdiept in de praktijkvoering en heeft ze affiniteit met het behandelen van kinderen.

Michelle is werkzaam in de praktijk op maandag, donderdag en vrijdag.

 
lauk barazanchy.png

In juni 2014 is Lauk afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft hij zich toegelegd op complex Kroon- en Brugwerk (op implantaten) en complexe wortelkanaalbehandelingen. Na de studie heeft hij zich verder gespecialiseerd in complexe wortelkanaalbehandelingen, implantologie en esthetische tandheelkunde.

Lauk is werkzaam in de praktijk op dinsdag en woensdag.

 

Renee Drost
Mondhygiënist

Renee is sinds 2016 werkzaam in de praktijk. Zij is aanwezig op maandag en vrijdag en o.a. gespecialiseerd in het reinigen van implantaten. Ze staat ingeschreven in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) en volgt jaarlijks meerdere cursussen.

 

Nicoline Wilderom
Mondhygiënist

Als mondzorgkundige is Nicoline sinds 2006 werkzaam in de praktijk. Nicoline werkt op dinsdag en donderdag en is o.a. gespecialiseerd in het reinigen van implantaten. Zij staat ingeschreven in het het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) en volgt jaarlijks meerdere cursussen.

 

Paméla Hotter
Tandartsassistente

Algemeen tandartsassistente Paméla is werkzaam in de praktijk sinds 2005. Paméla is gecertificeerd bedrijfshulpverlener en assisteert op maandag en dinsdag aan de stoel. Ook is ze bevoegd om patiënten te verdoven.

 

Carolien Hoogveld
Tandartsassistente

Carolien is als tandartsassistente en baliemedewerkster sinds 2007 werkzaam in de praktijk. Haar vaste werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Gwendy Knops
Preventieassistente

Gwendy is sinds 2017 werkzaam in de praktijk. Zij is naast preventie- en tandartsassistente ook baliemedewerkster in onze praktijk en de tweede bedrijfshulpverlener.