Samen hebben wij, Michelle Van de Voort en Lauk Barazanchy, de praktijk op 1 april 2021 opgericht. Samen met ons professionele team zullen wij uw bezoek zo prettig mogelijk maken. De zorg voor uw mondgezondheid en de persoonlijke aandacht van het team staan hierbij centraal. Wij zijn beiden afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in diverse praktijken zijn wij op zoek gegaan naar een vaste plek, die we hier in Bemmel hebben gevonden. Met veel enthousiasme zullen wij hier aan de slag gaan om uw mond gezond te houden. Wij kijken er naar uit om u als patiënt te mogen verwelkomen!

michelle van de voort.png

Michelle Van de Voort
Tandarts-praktijkhouder |  BIG 29918548002

In juni 2014 is Michelle afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft zij zich toegelegd op complex Kroon- en Brugwerk (op implantaten) en complexe wortelkanaalbehandelingen. Na de studie heeft zij zich verder gespecialiseerd in de uitneembare gebitsprotheses (op implantaten), kleine mondchirurgische ingrepen en de reconstructieve/restauratieve tandheelkunde. Naast de specialisaties heeft ze zich verdiept in de praktijkvoering en heeft ze affiniteit met het behandelen van kinderen.

Michelle is werkzaam in de praktijk op maandag, donderdag en vrijdag.

 
lauk barazanchy.png

In juni 2014 is Lauk afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft hij zich toegelegd op complex Kroon- en Brugwerk (op implantaten) en complexe wortelkanaalbehandelingen. Na de studie heeft hij zich verder gespecialiseerd in complexe wortelkanaalbehandelingen, implantologie en esthetische tandheelkunde.

Lauk is werkzaam in de praktijk op dinsdag en woensdag.

 

Renée Drost
Mondhygiënist

Renée is onze mondhygiënist en sinds 2016 werkzaam in de praktijk. Bij haar kun je terecht voor alle tandvlees- en tandsteen- behandelingen. Sinds een jaar woont ze met haar gezin in Bemmel en komt ze op de fiets naar het werk. Ze is belangstellend en behulpzaam. Samen werken naar een gezonde mond, in een ontspannen sfeer, is haar doel. 

 

Carolien Hoogveld
Tandartsassistente

Carolien is een vast en vertrouwd gezicht in de praktijk. Ze is onze rots in de branding en assisteert voornamelijk bij de tandartsen. Ze is erg betrokken en behulpzaam bij alle soorten behandelingen. Samen met haar man en gezin heeft ze ook nog eens een fruitteeltbedrijf in Elst, vanuit waar ze ons van de nodige vitamines voorziet.

 

Laura van Setten
Preventieassistente

Laura is een assistente die sfeer maakt in de behandelkamer. Ze stelt iedereen gerust en is heel zorgzaam. Komende tijd gaat zij de opleiding doen voor preventie-assistente en wordt daarbij onmisbaar in de behandelkamers. Ze woont samen met haar vriend soms in Lent, soms in Gendt.

 

Imke Kokkeler
Tandarts-/balieassistente

Imke is onze nieuwe, vaste kracht aan de balie. Als je belt voor een afspraak heb je grote kans dat je haar aan de telefoon krijgt. Ook voor al je vragen over rekeningen of declaraties. Ze woont sinds afgelopen zomer in Lent, na een aantal jaar in Engeland te hebben gewoond. Nu woont ze samen met haar man en zoontje weer in het dorp waar ze opgroeide.

 

Stagaire
Tandartsassistente

Door het jaar heen is het mogelijk dat studenten van de tandartsassistenteopleiding stage lopen binnen de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de studenten.